Verslag EANN congres in Manchester

Gepubliceerd door Marlies op

Onze collega Hella Tulp ging namens het bestuur naar het EANN congres in Manchester wat op 19 maart gehouden werd. Haar verslag vind je hier.

Vertrek op dinsdag 19 maart om 8 uur vanaf Schiphol, dit betekende dus opstaan om 3 uur.

Goede vlucht gehad. Aangekomen in Manchester met de trein vanaf het vliegveld maar Piccadilly station, vandaar 30 minuten wandeling naar het hotel.

In de middag vergadering van de WFNN

Er is gesproken over het congres in Darwin Australië, Als vice voorzitter is Dawn gekozen en verdere verkiezingen zijn in Australië. Wij worden verzocht in grote getale aanwezig te zijn. Er zullen aanvragen voor grands beschikbaar worden gesteld.

In de avond gegeten met een gedeelte van het bestuur, vroeg naar bed.

Woensdag officiële opening van het congres in de morgen met muziek en toespraken. Gehele dag plenair met de SBNS ( neurochirurgen). Lezing van Sir Alex Ferguson over leiderschap, en de hele zaal ging een staande ovatie geven. Blijkt dat mijn voetbalkennis toch niet zo heel groot is. Openingsreceptie met eten, drankjes en diverse vormen van entertainment, zoals levensgroot dr. Bibber, minigolf, karikatuurtekenaar, fotoshoot met allerlei artikelen op je hoofd. In de avond diner van de WFNN vanwege hun 50 jarig bestaan.

Donderdag wisselende sessies tussen EANN en WFF en SBNS. Genoeg om uit te kiezen en met collegae van gedachten te wisselen. In de namiddag hebben we presententaties gekregen van Kroatië, IJsland en Malta om als gastland te fungeren bij het volgende congres van de EANN. De keuze is gevallen op Malta, dit vraagt een gezamenlijke inspanning van het bestuur omdat Malta geen landelijke organisatie heeft. Voor niemand een probleem, juist goed om gezamenlijk op te trekken.

In de avond het galadiner met muziek en dansen na. Gezellig om informeel met collegae de avond door te brengen.

Op vrijdag vroeg aantreden, presentatie inleveren en later in de morgen presenteren. Goede opkomst.

Daarna weer huiswaarts met een goed gevoel.

Hella Tulp, contact Internationaal.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *