Subgroepen

De afdeling Neuro & Revalidatie draait op een groep geweldige vrijwilligers. Zij zijn werkzaam in de verschillende secties van onze afdeling.

Landelijke Werkgroep Neuro-Oncologie Verpleegkundigen (LWNO-V)

De missie van de LWNO-V is het leveren van een bijdrage aan de optimale behandeling, verpleging en begeleiding van patiƫnten met een neuro-oncologische aandoening en hun naaste omgeving.

Lees meer

Nederlandse Werkgroep Parkinsonverpleegkundigen (NWP)

De Nederlandse Werkgroep Parkinsonverpleegkundigen (NWP) is een onderdeel van de V&VN Neuro en revalidatie en heeft als doel het ontwikkelen van de verpleegkundige parkinsonzorg en de profilering van de parkinsonverpleegkundige binnen het werkveld.

Lees meer

Netwerk Epilepsie Zorg

De missie van het Netwerk Epilepsie Zorg is het leveren van een bijdrage aan een optimale behandeling en (psychosociale) begeleiding van mensen met epilepsie.

Lees meer

Vakgroep Revalidatie

De vakgroep revalidatie bestaat uit verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en ziekenverzorgenden van medisch specialistische revalidatiecentra, geriatrische revalidatieafdelingen, ziekenhuizen en thuiszorg, werkzaam met diverse doelgroepen.

Lees meer

Werkgroep CVA

De Werkgroep CVA heeft als doel het leveren van een bijdrage aan het optimaliseren van zorg, begeleiding, behandeling en revalidatie van mensen na een CVA en hun naaste omgeving. 

Lees meer

Werkgroep Neuromusculaire Aandoeningen

De werkgroep neuromusculaire aandoeningen biedt alle centra en instellingen, betrokken bij de zorg voor patiĆ«nten met een nma…

Lees meer